Mörbisch

Rusti élményútunk során hajóutunk Ausztria legkisebb városába a számos magyar történelmi emléket őrző Rustra vezet

Naponta többször közlekedtetünk menetrendszerinti hajójáratot a romantikus, tipikusan burgenlandi falucskába Mörbischre. Számos tradicionális borospince, étterem és kávézó gondoskodik a hamisítatlan "Pannon" hangulatról.

A faluközpont 3 km távolságra található a Drescher Line Mörbisch kikötőjétől. Gyalogosan, vagy az önkormányzat "GNOA" buszával könnyen megközelíthető a vendégszeretetéről ismert üdülőfalu.

Mörbisch az ünnepi játékokról, boráról, és vendéglátásáról híres.

Mörbisch Burgenland tartományban fekszik, a Fertő-tó partján, 118 méterrel a tengerszint felett, és főként a turizmusból él. Évi mintegy 135.000 vendégéjszakával Mörbisch Burgenland egyik legjelentősebb turisztikai központja.

Mörbisch romantikus hely, virággal és leanderrel díszített tipikus, régi udvarteres házakkal

Mörbisch romantikus hely, virággal és leanderrel díszített tipikus, régi udvarteres házakkal. Határában fekvő tágas szőlőskertjein számos kerékpár - és turistaút vezet keresztül. Merész stílusban átalakított szabadtéri fürdő és tóparti strand, valamint teniszpályák, csónakkölcsönző, szörf - és vitorlásiskola teszi még gazdagabbá a szabadidős kínálatot.

A négycsillagos szálloda által nyújtott kiváló minőségű gasztronómiától a magánszoba-kiadásig minden vendég megtalálja az ízlésének valót. Számos étterem, bár és termelői borkimérés áll a vendégek szolgálatára.

- Mörbisch honlapja


Tötse le aktuális árajanlatunkat!