Sétahajózások

Májustól októberig naponta többször indítunk sétahajójáratokat a fertőrákosi kikötőből.
Kényelmes európai színvonalú hajóink fedett résszel is rendelkeznek, fűthetőek. Az év minden időszakában, az időjárástól függetlenül élvezheti a hajóútjainkat.

Ismerje meg az érintetlen természet szépségeit a Fertő tavon!
Naponta induló rendszeres sétahajójáratainkon megcsodálhatja a Világörökségünk részét képező tájat, a Fertő tó gazdag élővilágát.

Sétahajózás / Fertő tavi körút

Ismerje meg a Fertő tó romantikus vízivilágát, csodálja meg a Nemzeti Park és a Világörökségi területek szépségét.
Fertő tavi körút során vendégeink kapitányi ismertető segítségével megismerhetik a tó egyedülálló élővilágát, növényvilágának szépségeit, világörökségünk természeti gyöngyszemét. A tó magyar szakaszán hajózva, az itt élő több mint 280 madárfaj közül számos egyed megfigyelhető. A halban gazdag, növényekkel, főleg nádassal körülölelt partszakasz csodálatos látványában gyönyörködhetnek a 60 perces körút során.
A sétahajózásra kapitányi ismertetővel és a hajón vásárolható frissítő italokkal, kávéval várjuk vendégeinket.

Sétahajózás Ausztriába

Az 2x félórás körutunk során áthajózunk az ausztriai szakaszra is Mörbischre , érintve a B "0" pontot, a hajdani vasfüggöny részét, megcsodálhatjuk a Nemzeti Park ausztriai szakaszát, a mörbischi víziszinpadot és számos csodálatos kis, part menti település látképét.
Kikötünk a mörbischi Víziszinpad bejáratánál, a Drescher kikötőben. Utasaink önállóan választhatják meg a visszaút időpontját Fertőrákosra, a hajómenetrend alapján.

Naponta többször közlekedtetünk menetrendszerinti hajójáratot a romantikus, tipikusan burgenlandi falucskába Mörbischre. Számos tradicionális borospince, étterem és kávézó gondoskodik a hamisítatlan "Pannon" hangulatról.
A faluközpont 3 km távolságra található a Drescher Line Mörbisch kikötőjétől. Gyalogosan, vagy az önkormányzat "GNOA" buszával könnyen megközelíthető a vendégszeretetéről ismert üdülőfalu.

2x félórás hajóút, mörbischi tartózkodással, meglepetés ajándékkal!

Csoportok ( min 20 fő) számára -megrendelésre- szabadon választott időpontban indítunk sétahajózást, az év minden napján ( kivéve a jegesedés a tavon ) a nap 24 órájában. Érdeklődjön csoportos kedvezményeink iránt!

A sétahajózásokat megrendelésre számos szolgáltatással tudjuk bővíteni a Drescher éttermek kínálatából. ( grill ételek, büfék, sütemények...)


Tötse le aktuális árajanlatunkat!