Rendszeres hajójáratok

Május elsejétől október végégig naponta rendszeres hajójárat közlekedtetünk Fertőrákosról Mörbischre.

Fertőrákosról: Mörbischbe - RustraMájus elsejétől október végégig naponta rendszeres hajójárat közlekedtetünk Fertőrákosról Mörbischre a Fertő tavon.

A menetidő kb. 20 perc.
A kerékpárszállítás ingyenes.
A kerékpárszállítás a hajójáratokon ingyenes. Gyermekeknek hajóútjaink 6 éves kor alatt ingyenesek.
A kerékpáros hajóutak május 1-től október 1-ig naponta közlekednek. Megrendelésre ezen időszakon felül - márciusban, áprilisban és októberben - is vállalunk hajóutakat.

Indulási időpontokról és árainkról érdeklődjön irodánkban +36 99 355 361

Hajóút a mörbischi víziszinpad előadásaira

Hajóinkkal elszállítjuk a mörbischi víziszinpad előadásaira, majd a rendezvény után vissza. Hajónk közvetlenül a nézőtér bejáratánál áll meg, így kényelmesen, nyugodtan és időben érkezhet az előadásra.

A mörbischi víziszinpad előadásaira vízibuszunk a fertőrákosi kikötőből indul és az előadás után oda érkezik vissza. Közvetlenül a nézőt bejárat mellett kötünk ki.

Beszállás 18:45 perctől, Indulás 19:00 órakor. Visszaindulás kb. 15 perccel az előadás vége után. Jegyelővétel : Drescher Hajózási Társaság Fertörákos kikötö, Drescher Line Mörbisch Hotel Am Greiner Rust vagy közvetlenül a fedélzeten.

ÚJDONSÁG! Vásárolja meg jegyét az operett előadásokra irodánkban! A feltételekről érdeklődjön irodánkban !

Helyközi utazás a panorámavonattal

Minimum létszám 20 fő.
Mörbisch - Rust vagy Rust - Mörbisch

A Mörbischi kikötőből lehetőség van a Drescher Line rendszeres járatával Illmitzre hajózni. A hajójáratok fél óránként indulnak Illmitzre és vissza.


Tötse le aktuális árajanlatunkat!