Céges programok

Üzleti rendezvények

A Drescher Hajózási Társaság 20 éves tapasztalattal magas színvonalú gasztronómiai hátterével és több tízezer elégedett vendéggel büszkélkedhet.

A Drescher Hajózási Társaság 20 éves tapasztalattal magas színvonalú gasztronómiai hátterével és több tízezer elégedett vendéggel büszkélkedhet.
Bízza ránk céges bemutatóit, szervezze meg egyedülálló környezetben meghatározó üzleti eseményeit. Hajóink minden kényelemmel felszerelt fűthető, fedett fedélzetén, kivetitőt, projektort, hangosítást is tudunk biztosítani.
A Fertő tó legnagyobb hajója, flottánk büszkesége akár több mint 300 fő egyidejű hajózását is lehetővé teszi.

A kiváló ételekről a Drescher Touristik saját éttermei gondoskodnak, a helyi specialitások mesterszakácsaink tehetségét dicsérik. Képzett hajós személyzetünk professzionális segítséget nyújt a programok lebonyolításában.
A megrendelő kéréseihez rugalmasan igazítva rendelhető:
- a hajó típusa
- az időpont
- a menü
- a kiegészítő szolgáltatások
- az időtartam
- az útvonal

A kínált saját szervezésű programjaink szabadon kombinálhatóak, azokat mindig a megrendelőink igényeihez igazítjuk. Tekintse meg aktuális ajánlatainkat és árainkat.

Vállalati kirándulások

Változatos programokat, élménydús kirándulásokat, exkluzív outdoor tréningeket kínálunk partnereink számára.

Képzett HR szakemberünk segítségével professzionális programot tudunk összeállítani munkatársaik számára. A Drescher Touristik komplett szolgáltatási palettáján megtalálja az összes hajós programunkat, de ausztriai hoteljeink, éttermünk, kikötőink, panorámavonatunk a legváltozatosabb programok lebonyolítását teszi lehetővé ( vízibicikli verseny, borkóstolok, csapatépítő tréningek... ) www.drescher.at

Speciális ajánlatunk az "Egésznapos burgenlandi kirándulás". A program összes elemét a Drescher Touristik cégei szolgáltatják, ezzel megkíméljük a szervezés bonyodalmaitól és "elsőkézből" kínáljuk számos kedvezménnyel.

Egésznapos burgenlandi kirándulás (csoportos ajánlat)

Világörökség, Nemzeti Park, történelmi emlékek, kulináris élvezetek, önfeledt szórakozás ..., mindezeket kínáljuk egy egész napos program keretében vendégeinknek.

Világörökség, Nemzeti Park, történelmi emlékek, kulináris élvezetek, önfeledt szórakozás ..., mindezeket kínáljuk egy egész napos program keretében vendégeinknek.

A program sétahajózással indul Fertőrákosról. Kapitányi ismertető keretében bemutatjuk a Világörökség részét képező Fertő tó történetét, behajózunk a Nemzeti park területére.

Ruston kikötve, először a Pannon konyha remekeiből kínálunk ízelítőt a tradicionális Alte Schmiede étteremben, majd városnéző sétánk során megismerkedhetnek a számos magyar történelmi emlékkel büszkélkedő Rust csodás belvárosával. Betérünk egy helyi borosgazda pincéjébe, ahol a kiváló rusti borokból kóstolhatunk.

Panorámavonatunkkal kalandos utazást teszünk a tradicionális szőlőültetvényeken át Mörbischre ahol már a tangóharmonikás zenével várja a grillparty vendégeit. Önfeledt "mulatozással",- köszöntő itallal, frissel sült grillételekkel, korlátlan borfogyasztással és élőzene kísérettel - térünk vissza a Fertőrákosi kikötőbe.

Programleírás

10.30 Indulás Fertőrákosról a Drescher Kikötőből sétahajózás Rustra
12.00 Ebéd az Alte Schmiede étteremben
13.30 Rusti városnézés
14.30 Borkóstoló egy tradicionális helyi borospincében
16.00 Panorámavonattal utazás a szőlőültetvényeken át Mörbischre
16.30 Grillparty a hajón zenével, korlátlan borfogyasztással
19.00 Érkezés Fertőrákosra a Drescher kikötőbe

A program tartalmazza

Sétahajózást Fertőrákosról Rustra
Ebédet az Alte Schmiede Étterembe
Városnézést helyi idegenvezetővel
Borkóstolást egy helyi borosgazda pincéjében
Panorámavonatutazást a romantikus szőlőültetvényeken át Rustról Mörbischre
Grillpartyt a hajón ( lásd "Mulatság")


Tötse le aktuális árajanlatunkat!